183
Will Heard & Cara Delevingne – Sonnentanz (Sun Don’t Shine)

Will Heard & Cara Delevingne – Sonnentanz (Sun Don’t Shine)

183
SHARE

CHANEL SS14 Paris Fashion Week

Ima li nečega što Cara Delevingne ne zna? Sjajnu Engleskinju upoznali smo prvo kao manekenku, pa posle kao glumicu, bubnjarku a sad i pevačicu! Obrada pesme “Sonnentanz” njen je prvi pokušaj da se probije i kao muzičarka, a mediji već odavno pričaju o tome kako ona želi da snimi album! Nakon što si preslušao/preslušala ovu pesmu, misliš li da je to dobra ideja?

Autor: Life Content
FOTO: FAME

11 KOMENTARA

 1. Mislim da to nije dobra ideja,svi nekako pokusavaju da uspiju u pjevaju…Izvini Cara ali nisi za pjevanje….Nemaju svi talenat za to…a danas svi to pokusavaju!

 2. Nije ovo toliko loše… Ako želi da pjeva, neka pjeva, ali bi bilo bolje da pokuša u nekim drugim stvarima <333

 3. A zar ona nema pravo da radi ono što želi?
  Zašto da se ne oproba i u drugim stvarima, nema tu ništa loše. A iskreno nije loša.
  Samo napred Cara!

  Lots of love ♥

 4. Nema ona pojma,samo se gura u centar paznje a bar da zna da peva pa hajde.Ali koliko ja vidim,ona je u ovoj pesmi samo prateci vokal.Volim Caru ali po meni bolje je da se bavi svime osim pevanjem.Nekako je ne vidim tu.Ali,neka radi sta zeli,mada msm da nece ok da ispadne.

 5. Ova pjesma je objavljena na youtube-u u avgustu koliko ja znam a vi se sad u oktobru sjetili nes objaviti za nju!! Ineca meni na prelijepo pjeva :) Ima zaista lijep glas :P 

 6. Super je i mislim da bi mogla da pokusa,ali ja je vise vidim kao manekenku jer mi je ona prelepa. :D
  Caraa <3

 7. Ima sve sto je potrebno. Ovakva vrsta muzike se ovako peva. To sto ste ljubomorne, ili je ne volite zbog..ne znam Harry-ja, glupo je. Po mom misljenju treba da snimi album, sto da ne,neka pokusa. Cinjenica je da je ovo otpevala uzivo. Jel ste culi Selenu kako peva uzivo? Ne?To je zato sto takav video ne postoji. Sve njene pesme su auto-tune. Dajte prednosti onima koji imaju dara,budimo realni.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.