375
The Wanted – We Own The Night

The Wanted – We Own The Night

375
SHARE

1208thewanted2

Uvek vredni momci iz The Wanteda predstavljaju nam spot za pesmu “We Own the Night”, a oni su njime želeli da nam pokažu kako izgleda jedno tipično veče u njihovim životima. Video je inače snimljen u lokalnom baru u Londonu, gde Max George i društvo igraju pikado, zabavljaju se sa devojkama, piju i na kraju odlaze kući u ranim jutarnjim satima. Da li ti se dopada pesma?

Autor: Life Content

22 KOMENTARA

  1. a kad ce biti Bridgit bravo da mi je znati -.-????? gde je ono tvoje obecanje od tad si napisao 2 vesti o njoj aaa?

  2. da te podsetim da je i ona bila na Teen Choice Awards videla sam na facebooku kako se obukla,li opet samo kad o one directionu i seleni pises napisi i o njoj nesto brate -.- sto moraju uvek ovi biti lepo te molim bravo NAPISI NESTO O NJOJJJJJJ stvarno bi volela da pises o njoj kako neshvatis vise jeboteeeee

  3. Iskreno i ako ih ne slusam pesma je PREDOBRA A I SPOT !!!!!!!!!!! Uhhhhhhhhhh kako bih VOLELA DA SAM I JA BILA U TOM SPOTU !!!!!!!!! UHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH……………….

  4. Mogu reći da je pjesma dobra, a nije ni spot loš.Inače, ja sam directioner.Iskreno, ja mislim da se 1D i TW uopšte nisu pravo svađali, već su to bile prepirke koje su samo privukle pažnju medija, i na taj način je The Wanted postao dosta poznatiji bojbend jer ni ja, a ni većina directionera,predpostavljam, nije čulo za njih dok se nisu posvađali sa 1D. :) 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.