461
One Direction – Story of My Life

One Direction – Story of My Life

461
SHARE

Bedsheet Befitted Bieber Bounces From Brothel in Brazil

One Direction objavili su spot za svoj novi singl s albuma “Midnight Memories”, a video je baš i kao i pesma, izuzetno emotivan! Directioneri se svim silama trude da ga uvedu u istoriju, i to tako što će oboriti rekord po gledanosti za prvih 24 časa, koji trenutno drži Miley Cyrus!

Autor: Life Content

14 KOMENTARA

 1. Directioneri,ajmo svi,koliko god puta možete da pogledate spot i što više!Da oborimo onaj rekord od BSE i od Miley!!!Možemo mi to!

 2. Svaka im cast.Ovo im je najbolja pesma do sada po mom misljenju.A i spot.Hazza je presladak.<3333333333333333333333.

 3. Ako je istina da nam je VEVO uzeo nekoliko 1000 pregleda onda se bojim da necemo uspjeti ali hajmo probati u inat VEVU -.-” imamo još 10 minuta hajde directioneriiiii!!!

  • @Directioner.Problem? nije VEVO uzeo nekoliko 1000 pregleda VEC 13 MILIONA PREGLEDA, to sigurno ona ku**a, Miley, placa VEVO da ona ostane na “tronu”. Mozemo se sad skinut svi goli, ali naravno ja imam ponos i reputaciju.
   -BTW Spot je savrsen, ja sam zaplakala na sceni sa Louisom i njegovim bakom i djedom :'( <3 <3 <3

 4. @Bravo objavite da je VEVO REKAO DA SMO MI PRVI FANDOM KOJI JE USPEO DA POKVARI CEO SISTEM : ) HAHAHA PA TO SAMO MI MOZEMO DA URADIMO ; )
  Inace dok oni sve porave i prebroje silne preglede za SOML tek sutra ce mo znati dal smo oborili rekord !!!

  • Majli im je platila da nam oduzmu 13 miliona pregleda da bi njena pesma bila najgledanija.Nemam dokaze ali ta pesma je skupila verovatno deset puta više pregleda od nje.Osećajna je i prelepa,a majli je poludela otkad je otišla sa diznija

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.