475
Miley Cyrus – Wrecking Ball

Miley Cyrus – Wrecking Ball

475
SHARE

CW, CBS And Showtime 2013 Summer TCA in LA

Nakon što su je mnogo kritikovali zbog spota za pesmu “We Can’t Stop”, Miley Cyrus izjavila je kako ljudi nemaju pravo da je osuđuju zbog toga, i da će naredni muzički video biti dosta drugačiji. Međutim, spot za “Wrecking Ball” još je kontroverzniji, s obzirom da je Miley u njemu potpuno gola! Spot je u svakom slučaju izazvao veliku pažnju, a Miley je već obećala da će s njim pokušati da sruši rekord gledanosti u prvih 24 časa, koji trenutno drži One Direction s pesmom “Best Song Ever”. Hoće li Miley uspeti, znaćemo ubrzo. Da li se tebi dopada ovo što vidiš i čuješ?

Autor: Life Content

51 KOMENTARA

  1. Pesma i spot su vrh ! Ima samo jednu scenu koja nije bila potrebna a to je lizanje cekica…U spotu se vidi da je povredjena i rastrzana,i suze su prave…Tery(reditelj) joj je rekao da zamisli kako ce izgubiti Lijama i samo je pocela da place..To sto je gola u spotu meni je skroz OK,nije prva a ni poslednja pevacica koja je gola u spotu.

  2. Mislim da su gole scene u potpunosti suvisne i odvratne!! Lizanje cekica uopste nema smisla! Ali pesma mi se jako sama po sebi svidja!

  3. Dobro,ovde ne peva o drogi i se*su ali ono pesma je kul,ni spot nije los! Drago mi je sto je oborila rekord:)))

  4. Pesma svarno,iskreno razbija,ne mogu da je izbacim iz glave:-) Drago mi je zbog nje sto je srusila rekord,spot jeste malo preteran ali to je njen izbor ;-)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.