808
Marko Mandić feat. Sara Jo – Ujutru

Marko Mandić feat. Sara Jo – Ujutru

808
SHARE

sara

Nakon raspada “Moje 3″, Sara Jovanović nastavlja sa radom na svojoj solo karijeri, a duet sa Markom Mandićem! Ekskluzivne fotke sa snimanja spota i intervju sa Sarom možeš videti u julskom izdanju časopisa Bravo! Da li želiš da ovu pesmu vidiš na nekoj narednoj pop top i Bravo listi?

20 KOMENTARA

  1. zaboravili ste da kazete da i Saska ima novi spot ”onokad” bolji je nego ovaj,ali je i ovaj dobar

  2. Sta “jo”??jel  ova cura ima prezime??? stavite normalno jovanovic a ne “jo” ovo danas svi prolupali -______________________________-

    • Singe lady ,nemoj da se gubiš ako nisi dovoljno informisana. 
      Umetničko ime,odnosno ime kojim se Sara Jovanović predstavlja publici jeste Sara Jo.Jedno se u Prvom Glasu Srbije takmičila kao Sara Jovanović,jer takmičenje zahteva ime i prezime.A ukoliko ti nije jasno,na svim sarinim pesmama i coverima (jedini izuzetak ”Ljubav je svuda”) piše Sara Jo,a ne Jovanović :) Tako je devojka izabrala,i to joj niko ne može zabraniti : inače sve pohvale za pesmu i spot (:

  3. Pesma je super i zasluzuje da bude na listi, da ii mozete dodati i od Saske Jankovic  http://www.youtube.com/watch?v=ZjMuPHlcZfk i od Ivana Petrovica http://www.youtube.com/watch?v=klpEAKjE27U, pesme su im takodje super!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.