4028
Justin Bieber – One Less Lonely Girl

Justin Bieber – One Less Lonely Girl

4028
SHARE

[youtube LXUSaVw3Mvk]

1566 KOMENTARA

 1. PA TI NEMOJ ONDA DA SE SMUVAŠ SA NJIM,NEGO SE SMUVAJ SA NJEGOVIM DRUGOM AKO TI SE SVIĐA…BOLJE DA JE LJUBAV PRAVA NEGO LAZNA…..VERUJ MI ZNAM TO IZ LIČNOG ISKUSTVA….VALJDA SE SAMO NJIH DVOJE NEĆE POSVAĐATI OKO TEBE…….POZZZZ ZA TEBE NINA I VIDIMO SE SUTRA..

   • @Nina, ja se slažem sa Vladom. Mislim da nije dobro da budeš u vezi sa nekim koga ne voliš. Bolje da nemaš dečka, nego posle da se kaješ što si izabrala pogrešnog. Možda se tvojoj simpi sviđaš, a ti to ne znaš. Kada bi se dogodilo da budeš sa njegovim drugom, a shvatiš da ga ne voliš, a kulminacija svega toga da bude da se sviđaš simpi osećala bi se grozno! Bolje malo sačekaj da svoja osećanja središ pa tek onda kreni u pronalazak dečka.Ja ti owo govorim jer sa tim imam iskustva a i starija sam od tebe :)
    Owo je samo moje mišljenje a ti naravno ne moraš da ga prihvatiš
    POZZz

 2. Darija,kao prvo,ja nisam “teicha” nego teich…drugo,sve ono osim “78 je moj drug sa fejsa ” nisam pisala ja nego neka stoka….xD jer mene bas boli uvo ko pise sta,kad nina zna da ja to ne bi napisala…pozz za sve,odo ja na spens da kupim papuche….pozz za hottie,ninu,fanex,vladu i mallu!!!!!! :* vas sve

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.