1574
Strašno mršava 15-godišnja devojčica postala najlepša manekenka sveta

Strašno mršava 15-godišnja devojčica postala najlepša manekenka sveta

1574
SHARE

Julia Schneider ovogodišnja je pobednica Elite Model Look takmičenja. Jedno od najprestižnijih takmičenja u svetu lepote ove godine osvojila je ova 15-godišnja Šveđanka. Iako je dobila priznanje za lepotu, mnoga udruženja pobunila su se jer strahuju kako će se devojčice širom sveta sada izgladnjivati ne bi li postigle izgled ove manekenke.

Stručnjaci smatraju da devojčica nije trebala da pobedi jer ima svega 15 godina pa još nije razvijena kako treba. “Julia više izgleda kao model za anoreksiju nego elitna manekenka i nijedna modna kuća ne bi je trebala angažovati kako bi poslužila kao primer lepote”, napisali su u The Montreal Gazettu. Ostale devojke u takmičenju izgledale su puno zdravije. Julia je presrećna zbog titule, a najveća životna želja joj je da se bavi manekenstvom jer se na pisti oseća posebno.

60 KOMENTARA

  1. Brate,devojka ima 15 godina,a izgleda kao da ima 40,realno.A da ne govorim o tome sto joj se telo nije u skroz razvilo i da lici na anoreksicarku.Osim toga,uopste nije neka natprirodna lepotica da bi bila najlepsa manekenka sveta,bar po mom misljenju. :D

  2. Inace..ja imam 15 god. mada deff ne izgledam tako “odraslo” O.o Ona izgleda mnooogo starije..ali svi znamo da sminka cini cuda. I tako je mrsava..

  3. Vidi se da je pretjerana šminka poružnila, tako da ne mogu da kažem da je preružna ali je definitvno premršava, to nije nimalo privlačno, nikome!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.