Start Style Fashion Stil poznatih – Anne Hathaway

Stil poznatih – Anne Hathaway

SHARE

luksuz-moda-trend-stil-poznatih (2)

En Hatavej je američka glumica, najpoznatija po glavnim ulogama u filmovima Princezini dnevnici, Đavo nosi Pradu i Priča o Džejn…

Svi znamo njenu glamuroznu stranu na crvenom tepihu kada ona nosi kreacije Diora ili Alexander McQueena. Uz pomoć stilista i velikodušnih stvaraoca haljina za gala večeri, stvarno nije teško izgledati poput milion dolara, pogotovo ako ste sreće da imate vitku figuru i lepo lice baš kao En Hatavej. Svojim širokim osmehom, dubokim lepim očima i kratkom frizurom ona započinje novo moderno doba Odri Hepbern.
Ranije joj modni kritičari nisu bili blagonakloni, ali sada En se smatra jednom od najbolje obučenih žena u Holivudu. To je postigla zahvaljujući stilisti Rachel Zoe. Ne robuje trendovima i zna da odlične komade garderobe iznese na pravi način. Često je u farmerkama i ravnim cipelama. U raznim intervjuima se pominje da je njena omiljena boja crvena, pa je često zapažena u ovoj jarkoj boji koju smelo kombinuje.
Od En Hatavej možete naučiti kako izgledati poput šik parižanke, jer ova mlada Amerikanka  upravo tako izgleda. Sofisticirano i ženstveno.

luksuz-moda-trend-stil-poznatih (3)

luksuz-moda-trend-stil-poznatih (4)

luksuz-moda-trend-stil-poznatih (5)

luksuz-moda-trend-stil-poznatih (6)

Izvor: luxlife.rs

OSTAVI KOMENTAR