Start Style Fashion Stil poznatih Alicia Keys

Stil poznatih Alicia Keys

SHARE

luksuz-moda-kolekcija-trend-alicia-keys-stil-poznatih (6)

Rođena je 1981 god. u Njujorku.  Svoju prvu pesmu napisala je kad je imala 14 godina i objavljena je na njenom prvom albumu „Songs in a minor“ koji je izdala 2001. god. Glumila je u mnogim filmovima, ali je svi prepoznaju po pesmama “Fallin’” i “No One”, koje su postale pravi hitovi.

luksuz-moda-kolekcija-trend-alicia-keys-stil-poznatih (1)

Nikada nije stavljala svoj stil i izgled u prvi plan, već je svoj glas i talenat pokušavala da predstavi u najboljem svetlu. Međutim, da uz dobar glas ide i dobar stas, potvrdio je tim stilista koji je iz korena promenio način oblačenja mlade pevačice. Često je na ulici paparaci uslikaju u ležernoj garderobi. Najbolje se oseća u patikama, što potvđuje njena saradnja sa Reebokom i njena kolekcija patika sa skrivenom petom. Na toj promociji Ališa je nosila majicu njene omiljene kreatorke Stelle McCartney.

luksuz-moda-kolekcija-trend-alicia-keys-stil-poznatih (2)

luksuz-moda-kolekcija-trend-alicia-keys-stil-poznatih (3)

Jarke boje joj lepo pristaju, a američka diva na svojim turnejama, kao i raznim događijama i gostovanjima, rado se odlučuje za kreacije najboljih svetskih brendova, Victoria Beckham, Valentino, Marc Jacobs, Stella McCartney i dr. Njen omiljeni dizajner cipela je Christian Louboutin.luksuz-moda-kolekcija-trend-alicia-keys-stil-poznatih (4)

luksuz-moda-kolekcija-trend-alicia-keys-stil-poznatih (5)

Izvor: luxlife.rs

OSTAVI KOMENTAR