Start Style Fashion Štikle Rachel Bilson su u prodaji

Štikle Rachel Bilson su u prodaji

SHARE

Lepa glumica Rachel Bilson obožava modu i lepe cipele, pa se udružila sa slavnim dizajnerom Steveom Maddenom i BeachMint-om, i stvorila kolekciju cipela koje će se prodavati na stranici ShoeMint.

Dugo najavljivana stranica nastala je u saradnji s kompanijom BeachMint koja već sarađuje sa mnogim slavnim osobama kao što su Kate Bosworth (nakit) i Jessica Simpson (kozmetika), a najavljuju i saradnju s blizankama Mary-Kate i Ashley Olsen s kojima će napraviti modnu kolekciju.

Zgodnoj Rachel na ovom projektu je pomogla i njena stilistkinja Nicole Chavez, a kolekcija nudi široki spektar cipela koje mogu kupiti samo članice Shoe Minta. Kako bi se postigao “prijateljski osećaj”, glumičine cipele sve članice mogu kupiti po ceni od 80 dolara, a nakon što unesu svoje podatke, posetiocima stranica sama nudi izbor cipela koje bi im mogle odgovarati.

Na sličnoj stranici za “prodaju cipela po meri i želji” Kim Kardashian je već zaradila bogatstvo, a s obzirom na Rachelin sjajan ukus, ne sumnjamo da će i njena stranica biti pravi hit.

OSTAVI KOMENTAR