Start Style Fashion Slatke letnje haljine sa printom

Slatke letnje haljine sa printom

SHARE

Ukoliko tražite neki komad kojim biste unapredile i začinile postojeću letnju garderobu, svakako razmislite o haljini s printom, koja je prilično univerzalan i trendi komad i koja će biti pravi užitak za kombinovanje s letnjim askesoarima; platformama i sandalama u svim njihovim oblicima, platnenim i slamnatim torbama i šeširima širokog oboda.

High street ponuda vrvi od odličnih primeraka, počevši od onlajn prodavnice Asos, koja je u sklopu svoje Asos Black kolekcije predstavila nekoliko impresivnih haljina s printom. Asos takođe nudi haljine s isprintanim porukama za devojke sa stavom, a floralni print zastupljen je ovde, kao i u svakom drugom high street butiku koji ide u korak s trendovima. U Zari ćete pronaći itekako primetne haljine, a cvetni print koji ih karakteriše biće dostojan vaših najsvečanijih trenutaka.

H&M nudi odlične casual haljinice s printom, kao i Mango, u čijoj je bogatoj ponudi zaista teško razabrati samo jedan omiljeni primerak. Stvari koje se nama dopadaju izdvojili smo u galeriji.

OSTAVI KOMENTAR