506
Shopping ideje

Shopping ideje

506
SHARE

Ide ti se u shopping, ali baš i nemaš ideju šta da kupiš…

Pogledaj par stvarčica koje smo izdvojili. Devojke – obratite pažnju. Momci, možda nađete neku zanimljivu ideju za poklon:

Roza rukavice – prava vesela stvarčica za ove tmurne dane. Somot košulja, pantalone za malo ozbiljnije prilike, ili farke za svaki dan. Super trendi torbica sa nitnama, ili malo klasičnija, ali vesela varijanta u plavoj boji. Nemoj zaboraviti da se okitiš neobičnim nakitom (kao što je ova ogrlica sa paunovim perima) i da staviš par lepih narukvica. Kapa nije na odmet, s obzirom na hladno vreme, a štikle.. zar treba objašnjavati…?

11 KOMENTARA

  1. Skoro nista mi se nesvidja bilo bi lepse da cizmice imaj vecu stiklu naprimer da su 10-12 cm.Torba i narukvice su ok ali nista preterano.Sve je u odvratnom fazonu.To je za one koji nemaju ukusa,stila za oblacenje.

  2. hahaha…bas,u pravu si -ja-…Meni su samo narukvice lepe…ovo ostalo je BLJAK…pa ljudi de su vam oci…pogle pantalone AHAHAHA…xD

  3. Meni su slatke rukavice,narukvice i ova prva mala torbica,ostalo NE!!!A tebi je andrea vazno da su stikle 10-12 cm!??!?!a ne model,koji je btw uzasan!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.