Start Style Fashion Ružne cipele su hit jeseni!

Ružne cipele su hit jeseni!

SHARE

Devojke koje obožavaju lepu obuću i vole da budu obučene po poslednjoj modi, ove sezone nemaju sreće. Hit cipele jeseni su takozvane “ružne cipele” koje se tako zovu iz očiglednih razloga.

Bez obzira da li su ravne ili s potpeticom, sve su napravljene u stilu mokasina i renesansnih cipela, kakve su se nosile na dvorovima. Da bi sve bilo još zanimljivije, najčešće dolaze u neprivlačnim bojama i izrađene od kože koja izgleda “ofucano”. Ne laskaju nogama i teško ih je iskombinovati s kompletnom garderobom, pa su mnoge devojke već u startu odustale od njih.

Ovakav stil inspirisan je britanskim modnim ikonama Alexom Chung i Fearne Cotton, koje su prepoznatljive po svom “Baš me briga” stilu u kojem mešaju skupocene stvari s razvučenim starim džemperima, muškim cipelama i starim kožnim aktovkama koje su kupile na buvljacima.

“Ružne cipele” namenjene su prvenstveno kul devojaka koje modu shvataju s dozom humora i koje imaju dovoljno stila da i najružniji komad odeće pretvore u “must have” komad. Ziherašicama je ipak bolje da se drže svog klasičnog stila, jer bi uz pogrešnu kombinaciju, s ovakvim cipelama mogle izgledati kao grof Monte Cristo.

OSTAVI KOMENTAR