Start Style Fashion Proleće u žutom

Proleće u žutom

SHARE

Vesele nijanse koje će svakom izmamiti osmeh na lice.

I pre nego što je prolećna odeća došla na police i vešalice naših omiljenih prodavnica, modne su piste izdiktirale vesele prolećne trendove, koji su uključivali ceo spektar najživljih boja. Jedna od prvih boja koja je preplavila butike bila je žuta, a popularnost joj ove sezone iz dana u dan sve više raste. Jedan od razloga je i neonski trend, kojeg su prigrlile najhrabrije trendseterke, hrabro furajući ovu psihodeličnu nijansu na haljinama i pantalonama, ali vrlo visoko mesto na listi popularnosti zauzela je i najprirodnija žuta boja, kakva će svakom prolazniku na ulici zasigurno izmamiti osmeh.

Ima nešto veselo i optimistično u žutoj, jer se ova boja učestalo provlači kroz kolekcije najpoznatijih high street brandova. U H&M-u, Mangu i Zari ovog ćete proleća naći najslađe haljinice, od onih za opuštena dnevna izdanja do primeraka dostojnih najsvečanijih trenutaka. Daleko najveći asortiman u ovoj trendy boji ima Asos, na kojem se prodaju odlične Dr. Martens cipele i omiljene Cambridge Satchel torbe.

Ove sezone posebno su efektni aksesoari u žutoj boji, a verujte nam na reč da nećete pogrešiti ukoliko odaberete starke, lepršave marame, sunčane naočare ili statement ogrlice u ovoj radijantnoj boji.

OSTAVI KOMENTAR