331
Najgore odevene devojke na AMA 2011

Najgore odevene devojke na AMA 2011

331
SHARE

Taylor Swift i Jennifer Lopez neke su od devojaka koju su oduševile na crvenom tepihu, ali bilo je i totalnih modnih promašaja, među kojima izdvajamo:

Nicki Minaj

Inače maštovita Nicki ovog puta razočarala je haljinom koja je bila samo – neukusna. Zgužvana zelena krinolina i čipkasti top nisu laskali njenoj figuri niti su delovali provokativno.

Katy Perry

Još jedna devojka u haljini koja joj nikako ne pristaje. Katy Perry sakrila je svoju lepu figuru dugačkom haljinom s jeftinim printom novina, a roze kosu podigla je u francusku punđu koja ju je učinila starijom.

Mary J. Blige

Apsolutni prvak modnog neukusa ovogodišnjih “American Music Awards”- a, svakako je Mary J. Blige. Punačka pevačica ponosno je odenula dugačku haljinu na jedno rame s leopardskim uzorkom koji ju je učinio još krupnijom. Dovoljno je da uporedimo njezinu sliku s fotkom J.Lo: obe imaju dugačke haljine na jedno rame, riskantan uzorak i visoke punđe, ali ipak, samo jedna to nosi sa stilom.

20 KOMENTARA

  1. Koo da sad svi moraju imati provokativne haljine! Danas ako haljine ne izbacuje grudi i zadnjicu,odma’ ne valja. E pa jebiga,ne moze se narodu ugoditi.

  2. Nicki i Katy su kraljice pomirite se s tim one su najbolje obukle i tacka a ne tamo neka taylor koja uvek oblaci iste haljine svake godine(jadnica)
    …#TeamMinaj…..#TeamKaty

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.