Start Style Fashion Najbolje odevene devojke na AMA 2011

Najbolje odevene devojke na AMA 2011

SHARE

Nagrade “American Music Awards 2011”, koje su se održale u Los Anđelesu naterale su poznate devojke da se srede najbolje što mogu, ali samo nekima je to zaista pošlo za rukom. Donosimo vam pregled najbolje i najgore obučenih devojaka s ovogodišnjih dodela “American Music Awards”.

Najbolje odevene

Jennifer Lopez

Kraljica glamura dobro zna koja su pravila crvenog tepiha pa uvek uspeva  da zablista, bez da izgleda vulgarno ili prenakićeno. Lepa Jennifer odlučila se za dugačku haljinu na jedno rame napravljenu od crne čipke. Seksepil je pojačala dubokim prorezom na desnoj nozi, a eleganciju naglasila jednostavnim crnim salonkama, minimalističkim naušnicama i kosom svezanom u supermodernu punđu.

Taylor Swift

Bez obzira na to što peva kantri, ova devojka nikako nije “seljančica”. Taylor zna šta da odene za koju priliku i kako najbolje da istakne svoju bledu put i vitku liniju. Za ovogodišnju dodelu nagrada “American Music Awards” obukla je jednostavnu dugačku haljinu boje šampanjca koja je bila posuta hiljadama sitnih kristala koji su izvrsno naglasili svetlu put i plavu kosu lepe pevačice.

Anne Vyalitsyna

Crvena čipkasta haljina s dugim rukavima verovatno bi izgledala grozno na bilo kom drugom, ali vitka plava manekenka uspela je da pronađe pravu meru. Ruska lepotica koja je osvojila srce Adama iz grupe “Maroon 5”, zablistala je u crvenom miniću uz koji je obukla samo crne štikle i zgodan prsten.

{democracy:45}

OSTAVI KOMENTAR