989
Modni promašaji nedelje – LiLo i Sarah Jessica Parker

Modni promašaji nedelje – LiLo i Sarah Jessica Parker

989
SHARE

Ove dve devojke u centru su pažnje medija, ali bez obzira što su stalno pod budnim okom javnosti, često imaju problema da se lepo obuku.

Sarah Jessica Parker ismevana je zbog ogromnog šešira kojeg je nosila u promovišući svoj novi film u Australiji, a sad je načinila sličan propust noseći purpurnu haljinu koja se prema dole pretvara u belu, kao da ju je neko bacio u izbeljivač. Sarah mnogi smatraju modnom ikonom, pa ovakav izbor začuđuje.

Lindsay Lohan je opet dokazala da je iznad zakona jer ponovo izbegla zatvorsku kaznu. Njena tačkasta haljina u kojoj je došla na suđenje deluje kao pravi modni zločin. Ono što je nosila na sebi pre odgovara našim bakama!

 

10 KOMENTARA

  1. FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. kakva bre haljina za tinejdzere….. ja nikad ovo ne bih obukla…. a sto se tice ove haljine na tufne tu sam nesh pola-pola…. zato sto su tufne u modi………………….. nzm……….. :)

  3. Ruzne su obedve !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. LiLo je meni baš sexy,dobra i cool osoba!Vi izgleda trebate otići psihiću.Ja već bila niš’ strašno i oftamologu tu nisam bila kažete mi kak’ je bilo xd!

  5. GROZNOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.