666
Modni promašaj nedelje – Jessica Simpson

Modni promašaj nedelje – Jessica Simpson

666
SHARE

Pevačica Jessica Simpson poznata je po svojoj ljubavi prema seksi haljinicama i dubokim dekolteima kojih se ne odriče ni u trudnoći, ali ponekad zaista zna da pretera.

Pre nekoliko dana, Jessica je snimljena kako ulazi u jedan poznati restoran na Beverli Hilsu u krajnje neukusnoj kombinaciji. Za večeru s prijateljicom, plavokosa pevačica sa stomakom do zuba, odlučila je da odene usku haljinu sa crno – belim motivima, koja je pri dnu bila prozirna  i nezgrapno iscrtavala linije njenog tela.

Uz sve to, Jessica se okitila hrpom zlatnog nakita, a ispod ruke stavila ogromnu kožnu torbu uz koju je metar i šezdeset visoka pevačica izgledala pomalo zdepasto.

5 KOMENTARA

  1. Prvo da kazem cura je prelijepa a Drugo KAKO VAS NIJE SRAMOTA ona je 8 mjeseci trudna sve i da izglea “zdepasto “to nije lijepo reci nekome ko je u osmom mjesecu trudnoce.Ja licno smatram da je riba i po ja bi sve dala da izgledam ko ona.

  2. Ok što je trudna,sve je to super,ali joj je ipak outfit malčice ružan,tako ja mislim.E sada vi ne morate da se slažete,svi imamo različite ukuse…… :)

  3. Za “CuteGirl210″ naravno da se ukusi razlikuju i po mom ukusu ne da je SEXY nego SUPER SEXY i drugo je komentarisati ukuse a drugo je reci da je neko zdepast mozda neko ide radje na prelijepe a “zdepaste” nego na Cutes kao ti?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.