Start Style Fashion Marni priprema lepršavu prolećnu kolekciju za H&M

Marni priprema lepršavu prolećnu kolekciju za H&M

SHARE

Tek što smo ispraznili novčanike na šarenim komadima koje je Donatella Versace priredila za H&M, iz ovog švedskog high street mogula stižu nove vesti: na proleće ćemo imati prilike da kupimo kolekciju koju potpisuje poznata italijanska modna kuća Marni!

Poznata po svojim originalnim printovima i inovativnom duhu, Marni je omiljena modna marka, a njena osnivačica i kreativna direktorka Consuelo Castiglioni kreirala za H&M prolećnu kolekciju za žene i muškarce u kojoj se ogleda bit robne marke Marni. Kolekcija koja će biti dostupna od 8. marta 2012. u oko 260 prodavnica širom sveta obuhvata odeću i modne dodatke po H&M-ovim cenama, što znači da će svi imati priliku da uđu u svet robne marke Marni.

[youtube -97tKQFwuic]

Kolekcija Marni za H&M odražava svu slobodu i eksperimentisanje po kojima je marka poznata, s printovima u snažnim bojama namenjenim da se nose zajedno u slojevima kako bi se istovremeno slagali i sukobljavali. Za žene boje su živopisne, a printovi drski, bilo da su inspirisani Afrikom ili jednostavnijim blokovima boja. Siluete su zaštitni znak robne marke Marni, sa suknjama na falde, haljinama, kratkim pantalonama,  a tkanine obuhvataju sve od svile do popelina. Da bismo zaokružili izgled, kolekcija uključuje nakit, cipele, torbe i šalove.

Za muškarce su boje i tkanine ublažene kako bi se postigao opušteni izgled glavnih muških odevnih artikala robne marke Marni. Printovi su blaži, često kao podstava ili kao kontrastni detalj na majici, silueta daje moderan i opušten utisak klasičnim muškim komadima. Kolekcija Marni najnovija je dizajnerska saradnja za H&M koji je do sad već sarađivao s Karlom Lagerfeldom, Stellom McCartney, Comme des Garçons, Jimmyjem Chooom, Lanvinom i nedavno Versaceom.

OSTAVI KOMENTAR