Start Style Fashion Komadi odeće koji vas čine mršavijim

Komadi odeće koji vas čine mršavijim

SHARE

HELANKE-NA-PRUGE-HIT-2013_slika_O_10630237

Da li ste se ugojili u poslednje vreme? Pre nego što krenete u tertanu evo nekoliko saveta kako biste mogli da se oblačite da biste izgledali mršavije. Ukoliko se oblačite na određeni način i koristite odgovarajuće modne dodatke, možete izgledati mršavije. Evo načina:

1. Špicaste cipele

Da li ste znali da vaša stopala imaju veoma važnu ulogu u tome da vas učine mršavijom? Ako nosite špicaste cipele, stvorićete iluziju visine, a samim tim i vitkosti. Takođe možete nositi cipele sa otvorenim prstima i visokim potpeticama, one stvaraju isti efekat.

2. Crni odevni komadi

U svetu mode je poznato da crna boja može svaku ženu učiniti mršavijom. Ako želite da da izgledate vitko, obucite crnu haljinu i nikako nemojte da se opredelite za pastelne boje.

3. Odeća sa vertikalnim linijama

Odeća sa prugama treba da se bira veoma pažljivo ukoliko želite da izgledate mršavije. Vertikalne pruge će učiniti da izgledate više a samim tim i mršavije. Možete čak izabrati i odeću sa nizom dugmadi, ona takođe stvara iluziju dužine.

4. Duge haljine

Duge haljine mogu vizuelno telo podeliti na dva dela. Na taj način, deo iznad stuka se čini manjim, a deo ispod linije stuka dužim. Duge haljine su takođe veoma korisne u prikrivanju sala na stomaku i struku.

5. Izbegavajte usku odeću

Uska odeća nije prikladna ukoliko želite da sakrijete kilograme. Ona će samo privući pažnju na neproporcionalne delove tela.

6. Kostimi za oblikovanje

Ovakvi kostimi su namenjeni da se nose ispod odeće. Ako ne želite da vam se salo pomera svaki put kada se pokrenete, koristite ove kostime. To će vam pomoći da utegnete svoje telo i imate više samopouzdanja.

7. Izbegavajte preterano visoke kragne

Rolke i bluze sa visokim kragnama treba da izbegavaju osobe sa viškom kilograma, jer ih vizuelno čine debljim. Dopunite orman majicama sa V izrazom, ili drugim majicama koje nemaju kragnu.

Izvor: Superžena

OSTAVI KOMENTAR