1190
Kako izgleda haljina od 300,000 evra?

Kako izgleda haljina od 300,000 evra?

1190
SHARE

Dragocena haljina modne kuće “Ralph & Russo” ovih dana biće izložena u robnoj kući Harrods kao jedna od glavnih atrakcija njihovog božićnog programa “Crystal Christmas”.

Radi se o haljini u koju je ušiveno čak 150,000 Swarovski kristala, a cena joj je paprenih 230,000 funti! Dugačka večernja haljina inspirisana dvadesetim godinama prošlog veka biće izložena na centralnoj poziciju u Harrodsovom izlogu koji sponzoriše Swarovski.

Tamara Ralph, kreativna direktorka kompanije “Ralph & Russo” izjavila je: “Počašćeni smo što imamo priliku da učestvujemo u Harrodsovoj “kristalnoj čaroliji”. Kada su me zamolili da napravim ultimativnu Swarovski haljinu, odmah sam pomislila na dvadesete godine. Htela sam da stvorim haljinu koja će zaustavljati saobraćaj.”

14 KOMENTARA

  1. haljina je zaista divna ali ne vidim zasto je ovoliko skupa… vidjala sam i lepse haljine koje su x puta jeftinije…. verovatno je zbog kvaliteta…xD
    ali je preediiivnaa!!

  2. ovo je haljina samo za vencanjee ali je prelepaaaa!!!    iskreno nikad ne bi dala tolike pare za haljinu koju cu obuci jednom u zivotu  ali ok    :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.