956
Juicy Couture: kolekcija za kul devojke

Juicy Couture: kolekcija za kul devojke

956
SHARE

Mladalačka modna marka Juicy Couture, koju su proslavile razmažene bogatašice poput Paris Hilton, nedavno je predstavila svoju kolekciju za jesen/zimu 2011./2012.

Kolekcija je inspirisana džet-set glamurom sedamdesetih godina, a u njoj se prepliću štreberski tartan uzorci, lolita haljinice, krzneni prsluci u boho chic stilu i moderni komadi poput prugastih haljina. Ova kolekcija stvorena je za mlade devojke koje znaju šta žele i ne boje se to da pokažu.

Na fotografijama za novu kampanju je prelepa brazilska manekenka, plavuša Raquel Zimmermann.

9 KOMENTARA

 1. Mnogo loše slike… 
  Naočare na prvoj mi se uopšte ne sviđaju… 
  Zaluđena sam ovim ray ban naočarima… imam jedne takve, samo sa crvenim drškama… :)5546-1275845627-Ray-Ban-Ultra-Wayfarer-02-540×361.jpg
  Na drugoj se ništa ne vidi lepo, a na osnovu onog što vidim.. ne đa mi se ništa.
  Na trećoj, ova desna je tako… mogla je da izabere trenerku za makar broj manje… a i u svakom slučaju ne sviđa mi se ništa.. osim što mi torbica koju drži leva deluje zanimljivo, ali se ne vidi dobro.
  Na četvrtoj, ranac zanimljiv, ali bi bio lepši da nije toliko debeo i bujan.
  Na petoj… za devojke je davno prošla moda karirane suknjice… :lol:
  Na šestoj.. sviđa mi se sat, ali ne volim zlatnu boju… bolje da je srebro ili belo zlato… :)

 2. Glupo sto uve prave ovakve slike za editorijale…u prvom planu su i modeli, ali ne odeca, kako bi naravno trebalo da bude!

 3. onako ne bih obukla ali dobro izgleda msm to je pre za moju mladju sestru ja imam 23 godine i ne bih ovo obukla u javnost i zivim u new yorku tako da tamo ima mnogo lepsih stvari

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.