Start Style Fashion Jessica Alba, Nicki Minaj i “Tračare” na proslavi izlaska nove Versace kolekcije

Jessica Alba, Nicki Minaj i “Tračare” na proslavi izlaska nove Versace kolekcije

SHARE

Popularne zvezde Uma Thurman, Blake Lively, Chace Crawford, Jessica Alba, Jennifer Hudson i Selma Blair bili su među gostima koji su se pridružili Donatelli Versace u proslavi izlaska kolekcije Versace for H&M u Njujorku.

U posebno uređenoj zgradi na obali reke Hudson, Versaceova kolekcija za H&M prikazana je na modnoj pisti, kao i neki čuveni komadi napravljeni samo za ovu ekskluzivnu reviju. Ove legendarne Versaceove kreacije nosili su top modeli kao što su Abbey Lee, Daphne G, Natasha Poly, Sean O’pry i Lindsay Wixson. Nakon revije usledila je zabava na kojoj su ekskluzivno nastupili specijalni gosti Donatelle Versace, muzičari Princ i Nicki Minaj.

Prostor je bio ukrašen u Versaceovom stilu i gosti su se našli u Versaceovu svetu čim su zakoračili na crveni tepih. Pista je bila popločana zlatom, savršeno okruženje za prikazivanje kolekcije Versace for H&M, koja u prodaju kreće 17. novembra u oko 300 prodavaonica širom sveta.

“Bila je to savršeno večer glamurozno i posebno. Uživala sam u proslavi izlaska kolekcije Versace for H&M ovde u Njujorku, legendarnom gradu za legendarnu kolekciju. Sad ne mogu da dočekam da napokon stigne u prodavaonice i bude dostupna svetu” rekla je Donatella Versace.

Ova posebna revija zahtevala je neke posebne komade koje je kuća Versace dizajnirala ekskluzivno za ovo večer s još složenijim uzorcima nitni na crnoj kožnoj haljini ili nitne na okovratnicima i rukavima crnog kožnog ogrtača. Komadi s printom imaju još više boja, kontrastnih ili usklađenih, a dodate su i još neke haljine kako bi se pokazao stil legendarne boginje po kojem je kuća Versace poznata. Ovi komadi pokazani su uporedo s čuvenom kolekcijom Versace for H&M koja spaja arhivske kreacije iz prošlosti i savremeni trenutak. Dugo iščekivana kolekcija Versace for H&M predstavlja legendarne odevne komade za žene kao što su nabrane metalik haljine, haljine od svilenog krepa sa zlatnom dugmadi, šarene haljine s printom i klasična Versaceova kožna jakna sa nitnama, dok su za muškarce tu odela oštrih linija, prsluci i majice s printom i kožne jakne i pantalone s nitnama. Po prvi put u suaadnji dizajnera i H&M-a, Versace je za ovu kolekciju osmislio i tkanine za dom koristeći se klasičnim otiscima na jastucima i posteljini.

„Veliki sam Versace obožavalac. Njihovi krojevi laskaju ženskoj figuri. Takođe sam veliki obožavalac H&M-a, ova kolaboracija je super,” izjavila je Blake Lively.

[youtube CPX2wdR92EM]

OSTAVI KOMENTAR