400
H&M predstavio jesenji Lookbook

H&M predstavio jesenji Lookbook

400
SHARE

Jednostavni krojevi, tehnika slojevitog odevanja i intenzivne boje, okosnica su novog lookbooka koji je ovih dana lansirao lanac prodavnica pristupačne mode H&M. Iako je udobnost na prvom mestu, švedski brand ne pristaje na kompromise pa kroz septembarsku kolekciju provlači crtu trendova, pri čemu su kožne pantalone i topla pletiva apsolutno neophodni.

H&M se vešto poigrava neutralnim i nešto jačim bojama, poput električno plave i mint zelene, a hladniju sezonu koristi za uvek popularnu igru slojevitog odevanja, na kojoj test prolaze najveštije dame. Poznati brend objedinio je sve stilove, od urbanog do ženstvenog, pa svojim klijentkinjama nudi večnu klasiku pomešanu s dozom modernog. Svoj omiljeni jesenji stajling upotpunite primetnim H&M aksesoarom i spremne ste provesti hladniju sezonu sa stilom.

15 KOMENTARA

  1. IMATE RADNJE U KOJIMA SE PRODAJU H&M STVARI JA SAM KUPILA DZEMPER BAMBI NA KOPAONIKU.(ALI NEMA POTREBE U PARIZU SAM SE NAKUPOVALA H&M STVARI NA TUCU :D)

    • Ne hvali se previse! Nisi samo ti bila na Kopaoniku i u Parizu! I sigurna sam da nisi jedina koja je tamo kupovala neke krpice!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.