Start Style Fashion Glasaj za najgori outfit u 2010. godini

Glasaj za najgori outfit u 2010. godini

SHARE

Bravo je odabrao nekoliko modnih kombinacija koje su, u protekloj godini, izazvale burne rekacije javnosti! Ovi stajlinzi dobili su uglavnom negativne komentare od strane modnih stručnjaka! Tvoj zadatak je da glasaš za onaj outfit koji prema tvom mišljenju zaslužuje titulu najvećeg modnog promašaja u 2010. godini!

1. Haljina koju nosi Kim Kardashian (30) veoma je lepa, ali za neku drugu figuru! Ovoj starleta pomalo je tesna i iz tog razloga dospela je na ovu listu!

2. Kraljica čudne garderobe Lady GaGa (24) iznenadila je ceo svet svojim mesnim outfitom! Svaki komentar je suvišan!

3.  Leona Lewis (25) poznata je po svojim elegantnim haljinama, međutim ova kombinacija je pravi promašaj – podseća na klovnovski outfit!

4.  Ovo je  too much čak i za kontraverznu Lindsay Lohan (24)  – previše sjaja i previše dekoltea!

5.  Uopšte se ne može raspoznati koliko slojeva garderobež bliznakinje imaju na sebi!  Sestre Mary-Kate i Ashley Olsen (24) kao da su navukle sve što su pronašle u ormaru! Potpuno pogrešno!

6. Taylor Momsen (17) negije imidž alternativne devojke i uvek se trudi da izgleda nesvakidašnje, međutim ovog puta je preterala. U čipkastom donjem vešu, koji je upotpunila crnom šminkom, izgleda kao zombi!

7. Leighton Meester (24) uvukla se u providnu, čipkastu vreću? Ovaj kombinezon prekriva sve obline, a naglašava pogrešne delove tela!

8. Ke$ha (23) izgleda pomalo trashy u crnoj haljina od čudnog materijala i još čudnijeg kroja! Frizura i šminka nisu pomogle pevačici da popravi utisak!

OSTAVI KOMENTAR