2088
Duel plavuša u akvamarin haljinama na premijeri Betmena

Duel plavuša u akvamarin haljinama na premijeri Betmena

2088
SHARE

Koje su šanse da se na premijeri filma pojave dve slavne plavuše koje nose haljine vrlo slične boje i kroja? Ipak, i to se desilo.

Na crvenom tepihu u Londonu tako smo videli britansku rijaliti zvezdu Kimberley Garner i nama mnogo poznatiju Pixie Lott, koje su se naizgled vrlo slično obukle.

Dve prelepe devojke su i pored toga uspele da izgledaju poprilično drugačije. 22-godišnja Kimberley koja je vrlo sklona flertu odlučila se za haljinu s velikim izrezom, a istakla je i svoj dekolte kao i gola leđa.

Sa druge strane, Pixie se odlučila za mnogo zatvoreniju varijantu, koja čini nam se, ne pristaje tako mladoj devojci. Osim što je u haljini ovakvog kroja izgledala krupno, čini nam se i da je delovala znatno starije. Ipak, svideli su nam se njen pojas vezan u mašnicu kao i frizura, odnosno šminka. Izgled koje devojke se vama više sviđa?

Kimberley ili Pixie? Koja devojka izgleda lepše na crvenom tepihu?
Pogledaj rezultate

29 KOMENTARA

  1. KIMBERLY , NARAVNO, PIXIE MI IZGLEDA KAO DA SE U POSLEDNJEM TRENUTKU SETILADA TREBA DA NADJE HALJINU I ONDA JE SKINULA ZAVESU IZ SPAVACE SOBE I VEZALA JE NAPRED U MASNU, ISKRENO! :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.