Start Style Beauty Tips Zlatna pravila maskare

Zlatna pravila maskare

SHARE

Maskara je jedan od najboljih prijatelja svake devojke jer nam pomaže da istaknemo ono najvažnije na licu – naše oči.

Dobra maskara zlata vredi, pa je stoga važno pronaći onu pravu i poštovati osnovna pravila ovog važnog kozmetičkog proizvoda.

1. Nemoj štedeti na maskari

Za dobru maskaru isplati se izdvojiti novac. Kvalitetna maskara sadrži kvalitetnu četkicu i teksturu pa će tako tvojim trepavicama dati volumen, dužinu i uvijeni efekt, a pritom se neće razmazivati niti zgrudvati. Ne kažemo da za maskaru trebaš izdvajati svote od nekoliko hiljada dinara, ali svakako je stavi na spisak stvari koje ne kupuješ po najnižim cenama.

2. Kupi maskaru koja odgovara tvojim trepavicama

To što je tvojoj drugarici koja ima dugačke i ravne trepavice jedna maskara sjajna, ne znači da će jednako dobra biti i tebi koja imaš kratke i uvijene trepavice. Maskaru kupuj isključivo prema efektu kojeg želiš postići.

3. Čuvaj svoju maskaru

Sa neurednom maskarom dolazi i rizik od raznih upala pa pazi da je uvek do kraja zatvorena i da je držiš na čistom i suvom mestu.

5. Smeđa boja itekako pristaje svima

Mnoge devojke zaziru od smeđe maskare, ali ona često daje nežan izgled koji takođe može delovati glamurozno i seksi. Isto tako, smeđa maskara deluje manje agresivno, pa tako i celo lice izgleda mlađe.

OSTAVI KOMENTAR