Start Style Beauty Tips Želiš da budeš lepa i zdrava? Onda udari nešto!

Želiš da budeš lepa i zdrava? Onda udari nešto!

SHARE

Naravno, ne mislimo da je vreme da počneš da mlatiš dečka ili izazivaš tuče po lokalnim klubovima, ali ne bi bilo loše da povremeno uzmeš barem desetak minuta vremena kako bi iz sebe izbacila stres i “hladne glave” krenula napred.

Stres mogu izazvati veliki problemi, ali i male svakodnevne sitnice koje ni ne primećujemo dok ih se previše ne nakupi, pa jednog dana jednostavno “puknemo”. Kako bi pomogla svom mentalnom, ali i fizičkom zdravlju (zbog stresa nastaju razne sitne boljke, ali i ozbiljne bolesti), nauči da izbacuješ stres na jednostavne i zdrave načine. Pa, počnimo.

1. Udari nešto

Ako ne znaš kako da izbaciš stres iz sebe, zatvori se barem jednom nedeljno u sobu i minut ili dva udaraj u jastuk. Loša energija izaći će iz tebe, a svi će proći nepovređeno.

2. Vrišti

Klasična preporuka iz filmova zaista pali. Ova tehnika posebno opušta sramežljive devojke koje se ne usuđuju da prigovaraju, pa na taj način sve skupljaju u sebi. Naravno, pazi da vrištiš na mestu na kojem te niko ne čuje ili da pojačaš muziku za vreme svoje “dernjave”.

3. Trči

Jedan od najboljih lekova za izbacivanje loše energije je odlazak na trčanje. Ako ne možeš izdržati duge rute, i desetak minuta biće dovoljno da se napuniš pozitivnom energijom, a svež vazduh razbistriće tvoje misli.

4. Upiši se na neku borilačku vještinu

Boks je idealan za izbacivanje stresa, a ako želiš možeš odabrati i neki sport u kojem su ujedinjeni borilački sportovi i fitness poput kikboksa.

OSTAVI KOMENTAR