Start Style Beauty Tips Započni pripreme za doček Nove godine!

Započni pripreme za doček Nove godine!

SHARE

Doček Nove godine je za manje od dve nedelje pa je vreme da počneš da misliš i na svoj izgled kako bi na dočeku zablistala i osećala se samopouzdano. Retko koja devojka ima vremena da svaki dan posveti sate vežbanju i sređivanju, pa ti donosimo nekoliko saveta uz koje ćeš za dve nedelje izgledati super, a bez puno truda.

1. Napravi piling lica i tela

Ukloni odumrle ćelije s lica i tela kako bi tvoja koža zablistala i bolje primala hranjive sastojke iz kreme. Isto tako, piling će pripremiti tvoju kožu za kremu ili sprej za samopotamnjenje i sprečiti mogućnost neprijatnih mrlja.

2. Počni da mažeš telo losionom svaki dan

Ako to još uvek nije deo tvoje svakodnevne rutine, svaki dan namaži telo losionom ili uljem i napravi kratku masažu “kritičnih zona”.

3. Nabavi hidratantnu masku za lice

Na tvojem licu sigurno se vide tragovi hladnoće, umora i dehidracije pa je krajnje vreme da mu posvetiš više vremena. Svaka tri dana nanesi hidratantnu masku i ostavi da deluje desetak minuta. Bićeš oduševljena rezultatom.

4. Voda

Nateraj se da piješ što više vode kako bi uklonila nadutost, pospešila metabolizam, izbacila štetne materije iz organizma i pomogla da tvoja koža izgledala blistavije i mlađe.

5. Kreni na pametnu dijetu

Sama sebi odredi da se kroz nedelju hraniš zdravije, s puno voća i povrća i odrekneš se slatkiša, a za vreme vikenda uživaš u prazničnim delikatesima. Ionako ćeš sve te kalorije verovatno potrošiti na plesnom podijumu.

6. Vežbaj svaki dan deset minuta

Sada ti se to možda čini beznačajno, ali ako danas kreneš da vežbaš svaki dan barem deset minuta (trbušnjaci, guza, bokovi, istezanje), za dve nedelje ćeš izgledati puno bolje. Isto tako, kreći se koliko god možeš, pa radije kreni stepenicama nego liftom, a nakon škole prošetaj barem petnaest minuta na putu do kuće.

7. Krema za samopotamnjenje

Svi izgledaju bolje i mršavije kad su preplanuli, pa nabavi dobru kremu za samopotamnjenje i počni je nanositi već danas. Najbolje bi bilo da je nanosiš u razmaku od dva tri dana kako bi boja delovala prirodno.

8. Beli zubi

Umesto obične paste za zube, počni da koristiš onu koja ima svojstvo izbeljivanja. Te paste možeš naći u svakoj apoteci i supermarketu, a cena im nije znatno skuplja od običnih pasti za zube.

OSTAVI KOMENTAR