Start Style Beauty Tips Uredi obrve poput profesionalaca

Uredi obrve poput profesionalaca

SHARE

Megan Fox vratila je guste obrve u modu pa su lepo oblikovane “debele”‘ obrve i dalje popularne kod brojnih zvezda koje ih furaju bez obzira na boju kose. Ali, želiš li da tvoje guste obrve izgledaju kao više kao one od Megan a manje kao kod tvog tate, donosimo ti par saveta kako ih pravilno oblikovati i održavati.

Pronađi oblik koji ti pristaje

Ako si se tek odlučila za ovaj trend, za početak, naravno, moraš pustiti obrve da izrastu a zatim potražiti pomoć kod kozmetičarke kako bi našla pravi oblik koji odgovara tvom licu. Nakon toga ih sama možeš uređivati pridržavajući se oblika koji  koji ti je kozmetičarka napravila.

Urednost na prvom mestu

Kod gustih obrva najvažnija je urednost. Nabavi neki od preparata kojima možeš “češljati”i urediti svoje obrve. Neki od preparata su: prozirna maskara, češljić za obrve, četkica za zube, gel i vosak.

Makazice u ruke

Ako neke dlačice “strše” slobodno upotrebi makazice ili vosak kako bi ih uklonila, ali pazi da ne preteraš.

Popuni nepravilnosti

Ako su tvoje obrve retke, ne odgovaraju boji tvoje kose ili ih želiš lepo oblikovati, popuni ih olovkom za obrve i očešljaj ih.

Uskladi boju olovke s bojom kose

Obavezno uskladi boju olovke s bojom kose; ako je tvoja kosa plava, sjajno će ti pristajati svetlosive nijanse, ako je crvena nabavi srednje smeđu olovku, a ako si crnka onda odaberi tamno smeđu olovku jer će crna izgledati zastrašujuće.

OSTAVI KOMENTAR