Start Style Beauty Tips Trikovi za lepotu koji štede novac

Trikovi za lepotu koji štede novac

SHARE

Lepota je ponekad skupa, a neke stvari možeš eliminisati sa šoping liste, i pobrinuti se za dobar izgled bez puno trošenja.

San za lepotu

San je strašno bitan kada je lepota u pitanju, a umorno lice nikada neće dovoljno dobro izgledati, bez obzira na to koliko preparata staviš na njega. Spavaj dovoljno, a tvoja će koža delovati lepše, oči će zračiti energijom, a celog ćeš dana biti poletna.

Sam svoj maniker/pediker

Redovan odlazak na pedikir ili manikir ima svoje prednosti, ali može biti jako skupa navika. Uzmi vremena, pročitaj kako se tačno radi, i ulepšaj svoje ruke i stopala za manje novca. Trik za omekšavanje peta: namaži stopala debelim slojem kreme i obuci pamučne čarape, i ostavi preko noći; ujutro ćeš imati neverovatno glatku kožu.

Vežbaj

U zdravom je telu zdrav duh, a odlična forma učiniće te mnogo lepšom. Osim lepog tela, imaćeš i više energije, koža će izgledati bolje, a cirkulacija će osigurati da se osećaš odlično.

Pij mnogo vode

Voda je važna za tvoju kosu, nokte i kožu. Održava tvoje telo hidratiziranim i zdravim, a najbolja stvar je to što je praktično besplatna.

Napravi svoju masku za lice

Maska iz kućne radinosti je jeftinija i mnogo bolja od većine onih koje možeš kupiti u prodavnici. Zavisno od tipa kože, napravi masku od sastojaka koje imaš u frižideru, a koža će sjajiti i biti meka.

Napravi svoj piling

Šećer, med i malo maslinovog ulja pretvaraju se u najboji piling na svetu, a prirodni sastojci nahraniće tvoju kožu i ukloniti mrtve delove kože. Rezultat će biti lepa, meka i glatka koža.

OSTAVI KOMENTAR