Start Style Beauty Tips Trendovi koji nikad ne zastarevaju

Trendovi koji nikad ne zastarevaju

SHARE

Trendovi se menjaju svake sezone, a to važi i za kosu, nokte i šminku. Tako je jedne sezone moderno imati plave nokte i dugačke šiške, a druge nositi zelenu senku i kovrdžavu kosu.

Ipak, postoje neki “lookovi” koji će uvek biti u modi i izgledati lepo, pa se slobodno njih i držite ako volite da  budete doterani, a bojite se eksperimentisanja.

1. Francuski manikir
Ne govorimo o divovskim noktima sa tri centimetra kreč – belog laka na vrhovima nego o klasičnom francuskom manikiru u bejbi roze boji ili boji breskve. Nokti sređeni francuskim manikirom uvek će izgledati elegantno, doterano i glamurozno.

2. J.Lo pramenovi

San snova gotovo svake žene su pramenovi kakve već godinama nosi pevačka diva J-Lo. Radi se o višebojnim pramenovima koji se rade u nekoliko nijansa smeđe i plave boje, kosi daju gustinu, a licu svež mladalački izgled. Ako su dobro napravljeni, ovi pramenovi izgledaju zaista skupoceno i u trenu “podižu” ceo izgled.

3. Lepo definisane guste obrve

Malo gušće obrve, kakve često viđamo na supermodelima, daju licu prirodan izgled Naravno, ako ste se odlučili za guste obrve, prvi put idite u kozmetički salon kako bi vam pomogli da izaberete oblik koji najbolje pristaje vašem licu.

4. Elegantni smokey eye look

Najpopularniji način šminkanja očiju, smokey eye nikada ne izlazi iz mode, ali pri njegovom nanošenju morate biti oprezni i sigurni da ga nanosite na način koji pristaje obliku vaših očiju. Ako vam je dosadio klasičan crni smokey eye look, poigrajte se sa smeđim, plavim i ljubičastim nijansama.

5. Frizura kakvu nose Victoria’s secret modeli

Najpopularnija svečana frizura svakako su lagani uvojci koji padaju niz lice u stilu modela sa revija za donji veš Victoria’s secret. Devojke je obožavaju jer izgleda elegantno.

OSTAVI KOMENTAR