2650
Teenage dream:5 koraka do savršene kože lica

Teenage dream:5 koraka do savršene kože lica

2650
SHARE

Imaš bubuljice i ne znaš kako da ih se rešiš? Prođeš li ovaj kratki BRAVO kurs obećavamo ti da ćeš ih se u potpunosti otarasiti! Bitno je samo da usvojiš ove korake kao naviku i brzo ćeš stići do prelepe i zdrave kože!

#1. korak

Nikako ne smeš da cediš i čačkaš bubuljice jer će se one na taj način duže zadržavati na koži, a takođe na taj način povećavaš rizik da ti posle na tom mestu ostane ožiljak! Umesto toga, treba da nabaviš kremicu koja odgovara tvom tipu kože i da je redovno nanosiš na lice, bez obzira da li su ti se pojavile neke nepravilnosti na koži ili ne!

#2. korak

Za redovnu negu potrebno je da se umivaš gelom za lice dva puta dnevno, ali nikako nemoj da koristiš one gelove koji sadrže sredstva za piling. Preteranim pilingom možeš iziritirati i isušiti kožu.

#3. korak

Ukoliko je neka bubuljica uporna i redovnom negom neće da nestane, nanesi na nju malo baby pudera.  Puder u prahu isušuje bubuljicu i pomaže joj da što pre sazri i otpadne!

#4. korak

Vrlo je bitno da se držiš svoje rutine! Kada odabereš proizvod koji odgovara tvom licu drži se njega! Jedino se redovnim korišćenjem jednog preparata mogu videti rezultati. Tako da ti preporučujemo da ne eksperimentišeš mnogo za proizvodima za lice! Takođe nikada nemoj odabrati kremu koja nije dobra za tvoje godine!

#5. korak

Ukoliko koristiš neki preparat 6 – 8 nedelja i ne primetiš nikakav napredak obavezno idi kod dermatologa na pregled!

6 KOMENTARA

 1. Baby puder (nivea ili kosili) 
  70% medicinski alkohol 
  Sapun za lice (koristite samo vi , za vase lice)
  Topla voda
  Vas peskir (ne koristite one peskire koje koriste drugi , vec samo vas)

  Uvece pred spavanje operite lice toplom vodom,zatim nezno osusite lice,nanesite medicinski alkohol , a zatim baby puder….
  Garantujem vam da cete videti brzo razliku….
  P.S. ne cackajte lice i ne stiskajte bubuljice i mitisere…moj savet….
  Koristim to vec dugo i mogu vam reci da zaista deluje…Za mojih 14 godina nemam ni jednu bubuljicu niti mitiser za razliku od mojih prijatelja… ^.^

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.