2344
Tako IN: jednokratne tetovaže za usne!

Tako IN: jednokratne tetovaže za usne!

2344
SHARE

Sve devojke koje vole otkačene mejkap lukove ili imaju neki hobi s kojim često nastupaju pred publikom, oduševiće se novim izumom u svetu lepote.

Naime, kozmetički brend Violent Lips počeo je da proizvodi prve “tetovaže” za usne! Zahvaljujući ovim jednokratnim nalepnicama, vaše usne u trenu mogu postati ispunjene zvezdicama ili prugicama, a malo odvažnije devojke mogle bi se odlučiti za nalepnice sa različitim sloganima kao što su “Single”, “Wild” ili “Bitch”.

Ove nalepnice nanose se po istom principu kao i “dečje tetovaže”, pa će vam biti potrebna voda i malo vate i makaze pomoću kojih ćete nalepnice prilagoditi veličini svojih usana.

Za ovim trendom već su poludele mnoge američke zvezde, pa su starlete poput Khloe Kardashian požurile da na svoju Twitter stranicu objave  svoju fotku s ovim fora nalepnicama koje će sigurno biti veliki hit.

21 KOMENTARA

  1. Ma sve je to super ali gledala sam akko je jedna cura stavljala- malo je nezgodno i veoma skupo, i uzasan osjecaj za pricati ali je definitivno za isprobati :D 

  2. @Jelena pa zato sto ti dobijes samo jednu tetovazu koja traje 8 h,a platis kao za karmin koji bi mogla da nosis mnogo puta

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.