Start Style Beauty Tips Tajne slavnih lepotica

Tajne slavnih lepotica

SHARE

One su lepe, seksi i uvek glamurozno odevene, a njihova koža je savršena i bez trunke šminke. Pogodili ste, reč je o zvezdama kojima svaki dan zavidimo na besprekornom izgledu. Ipak, i popularne zvezde samo su ljudi i ne bi tako izgledale da nemaju vojsku savetnika i da se ne pridržavaju malih tajni koje njihov izgled čine besprekornim. Poslušajte i vi ove savete i osećajte se poput filmske zvezde.

1. Satenski jastuci

Svi holivudski dermatolozi svojim slavnim klijentkinjama preporučuju da spavaju na satenskim jastucima. Zašto? Spavanje na običnim pamučnim jastucima pravi male nabore koje ujutro vidimo na licu, a ti nabori vremenom postaju duboke bore. Zato vredi uložiti u kvalitetne jastuke koji će očuvati mladalački izgled lica.

2. Ekstrakt peperminta za punije usne

Zvezde koje ne preferiraju plastičnu hirurgiju, puniji izgled usana postižu korišćenjem ekstrakta mente. Malo tečnosti nanesu na prst kojim, zatim, protrljaju usne koje automatski nabubre.

3. Jagode za bele zube

Navodno beli zubi popularnih glumica nisu samo rezultat redovnih tretmana kod zubara. Zvezde u kućnoj radinosti pripremaju emulziju za izbeljivanje koja se sastoji od sode bikarbone pomešane sa zdrobljenim jagodama i tako na prirodan način izbjeljuju zube.

4. Mleko za kožu

Tajna uvek lepe kože supermodela, navodno je u mleku. Manekenke mešaju vodu sa punomasnim mlekom i tom mešavinom prskaju lice. Zato im koža uvek izgleda tako sveže i elastično.

5. Maslinovo ulje skida šminku

Čak i glumice koje su zaštitna lica za velike kozmetičke kuće, na svom licu najčešće koriste proizvode iz kuhinje. Tešku filmsku šminku najčešće skidaju maslinovim uljem koje uklanja čak i vodootpornu maskaru, ujedno hrani i neguje kožu.

OSTAVI KOMENTAR