Start Style Beauty Tips Svež vazduh je najbolji prijatelj dobre linije

Svež vazduh je najbolji prijatelj dobre linije

SHARE

Teretane su zagušljive, naporne i ponekad deprimirajuće, a stručnjaci kažu kako je vežbanje na svežem vazduhu najbolji način za borbu protiv stresa. Hladnoća je sve veća, ali još uvek možeš uhvatiti malo svežeg vazduha pre zatvaranja u teretanu.

Vazduh umesto četiri zida

Vežbanje na vazduhu je zabavnije, podstiče maštu i podiže raspoloženje, a istraživanja univerziteta u Essexu pokazuju kako je vežba na vazduhu mnogo korisnija za telo od one u zatvorenom prostoru.

Emocije na prvom mestu

Naučnici su uporedili 10 najčešćih vežbi na otvorenom sa onim najčešćima u zatvorenom prostoru i dokazali kako vežbe u prirodi smanjuju umor, napetost i depresiju, i pružaju veću emocionalnu stabilnost.

Par koraka od kuće

Vežbati možeš gotovo svuda, a obližnji park može se lako pretvoriti u tvoj teren za istezanje. Put do teretane često je duži, naporan i uključuje brojne stresne situacije kao što su ostavljanje stvari u garderobi i presvlačenje. Trenerka, patike i malo dobre volje sve je što ti treba za dobar trening na vazduhu.

Besplatno je

Vazudh je besplatan, a novac koji ćeš uštediti možeš potrošiti na nešto što te raduje. Recesija je odlično vreme za rezanje troškova, a zašto ne započeti nečim ovako jednostavnim, i još pritom izgledati i osećati se bolje?

OSTAVI KOMENTAR