Start Style Beauty Tips Suvi šampon za prelepu kosu

Suvi šampon za prelepu kosu

SHARE

Mnoge devojke izbegavaju da koriste suvi šampon jer preferiraju sveže opranu kosu i uvek nađu barem 20 minuta kako bi je oprale.

Ipak, suvi šampon postao je obavezni pribor koji se nalazi u kozmetičkim torbicama svih slavnih frizera i to zbog potpuno drugih razloga.

Naime, frizeri su otkrili da suvi šampon, osim što produžava vreme lepog izgleda kose i upija masnoću – daje sjajan volumen i olakšava stilizovanje, a kosa divno miriše ceo dan.

Suvi šampon nanosi se na teme (nikako na celu kosu) i ostavlja da deluje nekoliko minuta. Zatim je kosu potrebno dobro iščetkati kako bi se izbrisali beli tragovi. Ako želite da napravite natapiranu frizuru, još malo suvog šampona nanesite na vrhove prstiju i zatim ponovo utrljajte u vlasište i lagano natapirajte. Poprskajte lakom za kosu i budite sigurni da će vaša frizura u stilu Beyonce trajati celu noć. Devojke sa crnom i smeđom kosom, ne treba da strahuju od vidljivih tragova belog praha jer se, odnedavno, proizvode i suvi šamponi za tamnokose devojke.

OSTAVI KOMENTAR