767
Smršaj zdravo uz pomoć jabukovog sirćeta

Smršaj zdravo uz pomoć jabukovog sirćeta

767
SHARE

Poznato je da jabukovo sirće pomaže pri mršavljenju i topljenju masnoća. Ono je najpoznatiji prirodni lek protiv suvišnih kilograma i ubrzava metabolizam i štiti organizam od pada imuniteta, pogotovo u ovo letnje “vreme dijeta”.

Posebna prednost izbora jabukovog sirćeta je činjenica da je ono bazirano na prirodnim osnovama koje ne mogu nauditi ljudskom organizmu pa je idealan dodatak dijeti jer ne šteti zdravlju.

Kako konzumirati jabukovo sirće?

Svako jutro potrebno je razmutiti u čaši vode 2-3 kašike sirćeta pa ga konzumirati na prazan želudac. Ako ti je neukusno, odnosno ako ne možeš tolerisati jak ukus sirćeta, u čašu dodaj i 1-2 male kašike meda.

Deluje li?

Kada je u pitanju želja za gubitkom telesne težine postoje mnogi faktori koji su bitni za pozitivan učinak, kao što je na primer kondicija tela, koja uveliko zavisi od toga koliko suvišnih kilograma zapravo imaš. Sirće će uveliko pomoći u razgradnji masnoća bez obzira na stanje u kojem se tvoje telo sada nalazi.

Rezultati

Mnogi ljudi su u prvom mesecu korišćenja jabukovog sirćeta uspeli da izgube do 5 kg, a zatim mršave malo laganije i izgube 15 kg u godinu dana. Proces svakako nije preko noći, nego zahteva odricanja i, naravno, fizičku aktivnost bez koje mršavljenje traje puno duže i stvara posebne rizike.

23 KOMENTARA

  1. Smiler and belieber ja sam smrsala 9 kg za dva meseca ali vise ne jedem slatko,hleb i ne pijem gazirano inace odakle si?

  2. ja sam danas pocela sa dijetom, ali uz nju i vezbam: vozim bajs pre podne i po podne, a preko dana na steper od pola sata do 1 sat. vec osecam razliku. bitna je samo dobra zelja. srecno svima!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.