Start Style Beauty Tips Seksi od glave do pete! (3)

Seksi od glave do pete! (3)

SHARE

glavna4

Da li znaš šta je, u stvari, zaista seksi? Imati lepo telo. Pritom ne mislimo na lepu figuru. Najvažnije je da se neguješ, lepo mirišeš, da ti koža bude meka i da su ti noge izdepilirane. Sledi naše beauty savete i i zgledaćeš kao prava zavodnica!

Samopotamnjivanje

Preplanula koža izgleda atraktivnije. Ali, ne moraš da čekaš da odeš na letovanje da bi postigla preplanuo ten. Ni odlazak u solarijum nije baš idealan način da dobiješ boju.
Rešenje: kreme za samopotamnjivanje.
Savet: pre toga obavezno uradi piling, inače ćeš imati fleke po telu. I: ruke dobro operi posle nanošenja kreme!

Prirodno preplanula
Sok od šargarepe
Betakarotin koji sadrži šargarepa učiniće tvoju kožu tamnijom i preplanula boja će ti se duže zadržati na koži. Sok od šargarepe možeš da kupiš u supermarketima ili da ga sama napraviš u sokovniku.

Tuširanje
Najbolje osveženje postići ćeš tuširanjem. Ne samo što ćeš se razbuditi, već ćeš i očistiti telo od znoja i prljavštine. Gelovi za tuširanje različitih mirisa pretvoriće tuširanje u pravi spa užitak. Ipak budi obazriva: ako se budeš previše često i dugo tuširala, možeš da isušiš kožu. Dovoljno je istuširati se jednom dnevno.

Uradi sama
Kupanje u čokoladi

Ugrej oko 500 ml mleka, dodaj 2 kašike kakaoa i dve kašike meda, pa ovu mešavinu sipaj u kadu. Kupka će koži dati potrebnu vlažnost i učiniće je mekom.

Uradi sama

Gel za tuširanje od vanile

Pola šolje šampona pomešaj sa četrvrt šolje tople vode, pa dodaj 15 kapi arome vanila. Ovaj gel sipaj u plastičnu flašicu i dobro je zatvori.

OSTAVI KOMENTAR