Start Style Beauty Tips Savršena i na plaži: 5 beauty trikova koji će ti osigurati bezbrižno...

Savršena i na plaži: 5 beauty trikova koji će ti osigurati bezbrižno leto

SHARE

irina_shayk_e_izabel_goulart_en_agua_bendita_798154522_600x

Vreme godišnjih odmora već je tu, a premda je kasno za neke drastične promene, gotovo sve žene razmišljaju kako uz pomoć malih beauty trikova zablistati na plaži. Na plus 35 zaista je teško izgledati doterano pa vam savetujemo da ove godine odbacite vodootporne maskare, pudere za plažu i slične preparate te se za savršen i opušten odmor pripremite unaprijed uz pomoć 5 malih trikova:

1. Oboji trepavice

Rietke su sretnice sa obdarenim gustim, tamnim trepavicama koje uvijek izgledaju kao da su našminkane, no i to se da – lažirati. Umjesto skupih i često nepouzdanih vodootpornih maskara ove ti godine savetujemo da prije godišnjeg obojiš trepavice u nekom salonu za ljepotu. Postupak je relativno kratak i potpuno bezbolan, a šminka ti neće trebati narednih mesec dana!

2. Prijeđi na gel kreme

Imaš li problema s masnom kožom, za vrieme godišnjeg u potpunosti pređi na gel kreme koje matiraju. Uz njih, svakih nekoliko dana nanesi hidratantnu masku i tvoja će koža izgledati genijalno!

 3. Lažiraj ten za prvo pojavljivanje na plaži

Groziš li se prvog skidanja u bikini dok ti je telo još potpuno belo. Ne brini, postižeš super ten uz pomoć nekih proizvoda za samopotamnjivanje. Pažljivo ga nanosi nekoliko dana prije godišnjeg i na plaži već prvog dana zablistaj u punom sjaju. Naravno, ne zaboravi poneti i piling kako bi se boja ravnomjerno skinula.

4. Nikad više loša frizura

Jedna si od onih devojaka čija kosa na plaži izgleda grozno? Nabavi zanimljive detalje za kosu te potpuno ignoriraj taj problem. Šeširići, cvetovi za kosu, marame i hipi trakice u trenu će te pretvoriti u kraljicu plaže.

5. Kratki nokti u ludim bojama

Zaboravi na duge nokte i geliranje – kratki nokti uviek su u modi, a lako ih je održavati. Sa sobom ponesi nekoliko lakova u ludim bojama i uživaj u opuštenom letu!

Izvor: index.hr/rouge

Foto: Aqua Bendita

OSTAVI KOMENTAR