1819
Savršen poklon za devojke koje vole da čitaju: Parfem koji miriše na...

Savršen poklon za devojke koje vole da čitaju: Parfem koji miriše na knjigu!

1819
SHARE

“Miris sveže odštampane knjige najbolji je miris na svetu!”, izjavio je slavni Karl Lagerfeld koji stoji iza dizajna bočice jednog od najoriginalnijih parfema na svetu.

Naime, nakon bezbrojnih mirisa koje nam svake godine nude najizvikanije kozmetičke kuće, na red je napokon došao i nešto suptilniji i originalniji miris – onaj koji podseća na aromu papira i knjiga u biblioteci.

null

“Paper fashion” dolazi u pakovanju koje izgleda kao prava knjiga, a sastoji se od pet drvenastih nota koje zajedno stvaraju unikatan i jedinstven miris kojeg osećamo kad čitamo knjige.

Ovaj “parfem za pametnice” nastao je u saradnji Geza Schoena, Gerharda Steidla i časopisa Wallpaper, dok se za ambalažu pobrinuo čuveni dizajner Karl Lagerfeld.

17 KOMENTARA

  1. Ja volim miris knjiga i po meni je super :DPo meni je ovo zanimljiva ideja za parfem….. :D Ali postujem i tudje misljenje normalno ima nas raznih….. 

  2. hahahahahaha sonjaaa xDDD u pravu si….. al opet  zanimljiva ideja….. mozda to i mirise lepo.. al da mirisem na knjigu haha nmg bas da zamislim  :D

  3. unikatna ideja nema sta…ali da mirisem na knjiga dok sam sa prijateljima-ne hvala! pre bi kupila neki normalan prafem….

  4. Ok, ja obozavam da citam!I volim miris knjige, dok je drzim u ruci.
    Ali, iskreno radije bih mirisala na neku cvetnu mirisnu notu. xD

  5. wow kako je dosao na tu ideju ! :D bash super msm da je mng dobro i da ce biti dobro prodavan, iako ja vishe volim neke druge parfeme^^ necu znati dok ne probam 

  6. Volim kreativnost. Knjigama se divim i svoje slobodno vreme provodim čitajući,ali isto tako mislim da ne treba ni preterivati. Parfem sa mirisom papira smatram preteranim.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.