Start Style Beauty Tips Punije usne u šest koraka

Punije usne u šest koraka

SHARE

Scarlett, Angelina i Jessica Alba samo su neke od prelepih holivudskih zvezda s punim usnama o kakvima sanjamo. Njihove su sasvim prirodne, a približiti im se možeš i ti, uz nekoliko malih trikova.

Piling

Meka četkica i malo balzama za usne odlični su alati za dobar piling usana, a one će tako delovati punije. Nežnim četkanjem po površini usana podstičeš cirkulaciju u ustima, a usne će zbog toga delovati nabubreno. Ovaj učinak možeš produžiti redovnim četkanjem.

Svetlije usne

Bela olovka za oči, korektor nekoliko nijansi svetliji od tvoje uobičajene boje i posvetljivač u stiku imaju odličan efekat: reflektuju svetlost, omekšavaju stroge linije usana i čine usne vizualno većim.

Olovka za oči čini čuda

Možda zvuči čudno, ali umesto olovke za usne možeš upotrebiti svetlo smeđu olovku za oči i ocrtati ivice donje usne. Usne će delovati punije jer će izgledati kao da bacaju senku na kožu ispod sebe.

Svetle nijanse

Usne će izgledati punije ako na njih nanosiš svetle nijanse sjaja ili ruža, a tamnijim se ružem postiže upravo suprotan efekat. Svetle nijanse sa sjajnim finišem čine usne vizuelno većim, a za sve je zaslužna svetlost koja se reflektuje od sjaja. Najbolji efekat postiže se kada se sjaj nanese na sredinu usana.

Prirodno rešenje

Pomešaj cimet i vazelin, nanesi na usne i ostavi da deluje 5 minuta. Ovo će povećati volumen tvojih usana i učiniti ih punim.

OSTAVI KOMENTAR