Start Style Beauty Tips Pronađi pravi ruž za sebe!

Pronađi pravi ruž za sebe!

SHARE

Odabir ruža je jako jednostavan, ali i jako komplikovan. Obaveza koju stvaraš kupovinom ruža za neke je devojke previše pa radije uopšte ne kupuju ruž, ili kupuju onaj krivi koji nikada ne nose. Zvuči kao glupost, ali svaka devojka je svesna da je pravi ruž ponekad sve što ti treba u životu, a s ovim bi se verovatno složila i slavna Marilyn Monroe.

Hoćeš li ga nositi?

Ruž koji kupuješ trebao bi da bude nešto što ćeš nositi više od jednom, inače jednostavno nema smisla trošiti novac. Odaberi nijansu koja će ti odgovarati uz kombinacije koje već nosiš i pazi da ti dobro paše uz lice.

Pazi na novac

Ruž možeš kupiti za 200 dinara, a na njega možeš potrošiti i preko 5000 dinara. Veća cena često znači i veći kvalitet, ali nemoj preterivati i žrtvovati obroke samo zato da bi se mogla pohvaliti dizajnerskim ružem. Jeftinije varijante su sasvim solidan izbor za nekoga ko sebi ne može da priušti skupe stvari, a možeš kupiti i više nijansi jeftinijeg ruža.

Raspitaj se

Forumi su puni recenzija šminke, a tamo možeš od stvarnih devojaka saznati sve prednosti i mane određenog ruža. Pitaj i svoje prijateljice, saznaj šta kupuješ, jer ti prodavačica sigurno neće reći neke stvari koje ti se možda neće sviđati kod ruža.

Isprobaj

Većina prodavnica ima testere koje možeš staviti na sebe, pa preporučujemo da isprobaš ruž pre nego što ga kupiš. Nanesi ga na usne i kod kuće pogledaj odgovara li ti ili ne. U prodavnicama je rasveta često loša, a na dnevnom svetlu ćeš odmah videti kako ti nešto stoji.

Eksperimentiši!

Dobru stvar je glupo menjati, ali ista nijansa ruža za svaki dan može biti malo dosadna. Odvaži se i umesto ruža boje mesa kupi jedan crveni ili neki malo veseliji i lice će ti dobiti sasvim novi sjaj. Bledi su ruževi odlični za dnevni luk, ali ponekad je potrebno začiniti stvari s malo jarkih boja.

Traži stručnu pomoć

Uz informacije koje si sama prikupila o ružu, uvek možeš poboljšati svoju informisanost ako pitaš prodavačicu. Pitaj ih za predloge, ali uvek budi sigurna u kojem smeru želiš da ideš, i ne daj da te nagovore na kupovinu ruža koji nikada ne bi kupila.

OSTAVI KOMENTAR