Start Style Beauty Tips Prepoznajte kada je pravi trenutak za promenu frizure

Prepoznajte kada je pravi trenutak za promenu frizure

SHARE

bb857c267ee62e2db41f57f45b892bb0

Nekada je sređena frizura najbolje rešenje za vaše samopoštovanje i samopouzdanje. Ipak, mnoge devojke su u dilemi da li da promene svoju frizuru ili ne, te često ne znaju kada je najbolje vreme za to. Pročitajte kako da prepoznate pravi trenutak za promenu.

Iskrzani krajevi

Oštećeni krajevi su prvi znak da vam je potrebna nova frizura. Umesto da samo skratite i osvežite krajeve, isprobajte nešto novo.

Kosa bez volumena

Ukoliko primetite da vam je kosa dosta porasla i izgubila volumen, vreme je za promenu. Ako imate dugu kosu, stepenovanje će doprineti poboljšanju volumena i lakšem feniranju.

Pramenovi su uočljiviji od prirodne boje kose

To je znak da su pramenovi postali prenaglašeni, neatraktivni i treba ih srediti. Dovoljno je da ih malo potamnite i vaša kosa će dobiti drugačiji izgled.

Imate novi stil oblačenja

Vodite računa da sa promenom garderobe uskladite i frizuru. Na taj način ćete promeniti izgled od glave do pete. Ukoliko ste smršali, možda bi bilo dobro da težite elegantnijoj frizuri koja će naglasiti vaše lice.

Raskinuli ste sa dečkom

Raskid je pravo vreme za promenu, naročito frizure. Promenite boju i oblik i pokažite bivšem sta će mu nedostajati. Ipak, ne zaboravite da postoji mnogo momaka koji bi želeli da budu sa vama.

Uvek vezujete kosu

Ukoliko ne volite da vezujete kosu, treba vam nova frizura. Ako nemate vremena da sređujete svoju kosu, nemojte je jednostavno vezati, nego pronađite stil koji je jednostavan za održavanje, ali u isto vreme i elegantan.

Nedostatak komplimenata

Ako ste uvek imali frizuru koju su svi hvalili, a sada tih pohvala više nema, vreme je za promenu. Pronađite stil koji će vas inspirisati i povratiti vam samopouzdanje. Čak iako se ta promena odnosi samo na šiške, uradite to zbog sebe i svog samopouzdanja.

Izvor: Life Content/Super žena

 

OSTAVI KOMENTAR