346
Pogledajte kako izgleda parfem Lady Gage

Pogledajte kako izgleda parfem Lady Gage

346
SHARE

Lady Gaga nedavno je snimila svoju drugu naslovnicu za  izdanje modnog časopisa Vogue pa je sebi tako osigurala odličnu promociju svog novog parfema “Fame”, izveštava Fashionista.

O tom se mirisu uveliko priča već dve godine, a budući da je lansiranje na tržište vrlo blizu, internetom se vest širi brzinom svetlosti. Urednik časopisa Flare dokopao se uzorka i razglasio po medijima da se radi o crnoj tečnosti koja će u dodiru s kožom menjati boju! “Parfem je kreiran iz mog uzorka krvi, tako da ćete me moći osetiti na svojoj koži”, priznala je Lady Gaga.

null

Na njenom su Twitter profilu postavljene slike bočice i kutije na kojoj se može videti sadržaj: Belladonnine suze, slomljeno srce tigraste orhideje i ostali čudni sastojci, ali o krvi zasad nema reči.

16 KOMENTARA

    • gaga je parfem najavila 2010 godine tako…dovoljno si se ugasila + Floopdona ne zna vise sta ce kako bi bila u centru paznje pa kao pravi parfem da mirise na majku..a ona se kao bas seca kako joj je mama mirisala….Babetina matora od 50 godina izumrla joj cula ona zna… UZAS 

  1. Suze Belladonne , Pasirano srce tigraste orhideje sa crnim velom od tamjana , kajsija u prahu , i kombinacija safrana i kapi meda. :)
    Mogu reci da je parfem pre dobar. ^^ 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.