Start Style Beauty Tips Pletenice su IN!

Pletenice su IN!

SHARE

Ako želite da budete totalno IN već ove zime počnite da se pripremate za prolećne modne ideje. Stvar s kojom sigurno nećete pogrešiti upravo su pletenice.

Ta frizura koja potiče još iz davnih doba, iz vremena u kojima su žene živele u raskošnim dvorcima i odevale se u baršunaste haljine, opet se popela na tronu modnog sveta. Sofisticirane, isprepletene od hiljada ljudskih vlasi, na različite se načine pojavljuju na različitim događajima. Pletenice su dobrodošle na jutarnjoj kafi, u šetnji gradom, na kasnonoćnim izlascima gde se senzualno oblikuju u našoj kosi automatski nas izdvajajući  iz gomile ispeglanih i dosadnjikavih već bezbroj puta viđenih dama.

Tzv. riblja kost može biti najromantičniji dodatak koji nosite na sebi jer ju možete isplesti na različite načine. Najpopularnije su dvodelne riblje kosti koje se granaju u nekoliko redova, a kao još jedna neobična ideja pada nam na pamet traka oko glave od sopstvene kose ispletene u tanku pletenicu. Kako god da je ispletete, ne možete pogrešiti!

Ako baš tražite dokaz “crno na belo”, u Valentinovoj kolekciji za proleće 2012. omiljena frizura su im bile upravo dotične pletenice koje su se odlično ukopile u njegovu ženstvenu kolekciju. Dakle, nema čekanja, već sada počnite da vežbate pravljenje pletenica kako biste do proleća usavršile tkanje pletenastih venaca na svojim ili kosama svojih prijateljica.

OSTAVI KOMENTAR