Start Style Beauty Tips Pet stvari koje treba da imaš u torbici tokom praznika

Pet stvari koje treba da imaš u torbici tokom praznika

SHARE

Praznični  dani donose radost i veselje, ali znaju biti i itekako naporni, pogotovo dok jurimo između škole, šopinga, izlazaka i spremanja za goste, pa često umesto da izgledamo blistavo, izgledamo umorno i raščupano. Pobrini se da imaš ovih pet sitnica u svojoj torbici, a mi ćemo ti pokazati kako će te one spasiti ovih dana.

1. Korektor

Najvažnija stvar u torbici svake devojke je korektor. On će prikriti podočnjake, crvenilo oko nosa i bubuljice, a kada ga naneseš na kapke zamieniće senku i ukloniti umoran izgled s tvog lica.

2. Gumica i šnalice

Mala crna gumica i nekoliko šnalica pomoći će ti da u svakom trenu podigneš kosu u punđu i u trenutku dobiješ idealnu frizuru za izlazak u klub ili doček gostiju.

3. Puder u kamenu

Puder u kamenu za samo nekoliko sekundi ukloniće masni sjaj sa tvog lica i umiriti crvenilo, a tvojoj koži daće besprekoran izgled.

4. Tuš za oči

Tuš za oči uvek izgleda elegantno i privlačno, pa se njime možeš poslužiti kako bi transformisala dnevni luk u večernji za samo nekoliko sekundi.

5. Dobar parfem

Poznato je da miris utiče na raspoloženje, pa je važno da ovih dana uz sebe imaš miris koji ti odgovara. To ne mora biti nikakav skup parfem, važno je samo da voliš da ga nosiš i da ti je uvek pri ruci kako bi se mogla “osvežiti”.

8 KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR