Start Style Beauty Tips Pet namirnica koje će vas učiniti lepšim

Pet namirnica koje će vas učiniti lepšim

SHARE

Skupi kozmetički proizvodi mogu biti jako delotvorni i lepo izgledaju na polici, ali ponekad je njihova upotrebna vrednost jednaka proizvodima koje možete naći u svojoj kuhinji. Podsećamo vas na pet namirnica koja sadrži svaka kuhinja a mogu učiniti čuda za vaš izgled.

1. Maslinovo ulje

Osim što je zdravo za srce i pridonosi vašoj vitkoj liniji, maslinovo ulje nahraniće vašu kosu bolje od bilo koje kupovne maske, daće vam najlepši preplanuli ten i pomoći da nahranite suve delove kože.

2. Jabuka

Dobra stara jabuka učiniće vašu kožu lepom i dati vam preko potrebne vitamine. Potrudite se da svaki dan pojedetebarem jednu jabuku.

3. Morska so

Skupi pilinzi nalaze se u privlačnim pakovanjima i mame nas sa polica parfimerija, ali prava istina je da će imati isti učinak kao i oni jeftiniji ili oni koje same spremimo. Pomešajte morsku so sa bananom ili jogurtom, istrljajte telo tom smesom i uživajte u svojoj novoj glatkoj koži.

4. Med

Med nema manje kalorija od šećera, ali je puno zdraviji od njega. Neka vam uđe u naviku menjanje šećera malim količinama meda kad god možete, kako bi ojačali metabolizam i živeli zdravije. Isto tako, med u kombinaciji sa limunom i bananom čini izvanrednu hranjivu masku za lice.

5. Jogurt

Jogurt hladi kožu, ublažava opekotine, pomaže pri regulisanju probave i izvanredna je osvežavajuća maska za lice. To su dovoljni razlozi da ovu super namirnicu uvek držite u svom frižideru.

OSTAVI KOMENTAR