Start Style Beauty Tips Pet delova tela koje najčešće zaboravljamo

Pet delova tela koje najčešće zaboravljamo

SHARE

Većina žena neguje svoje lice, brinu se o svojoj kosi i pokušava da održi telo vitkim. Ipak, postoje i delovi tela koji se pri svakodnevnoj nezi često zanemaruju, a ipak odaju  nemar.

1. Laktovi

Svoje laktove ne gledamo gotovo nikada, pa zašto bismo se o njima brinuli? Pogrešno! Suvi i opušteni laktovi  izgledaju zaista ružno u haljinama bez rukava. Za njih vam ne treba neka posebna nega, dovoljno je samo da pri nanošenju kreme za ruke namažete i njih.

2. Stopala

Suva i neuredna stopala pokvariće izgled i najlepših devojaka. Redovno odlazite na pedikir ili ga radite sami kod kuće, a svako veče pre spavanja na noge nanesite debeli sloj kreme i zatim obucite pamučne čarape.

3. Unutrašnja strana bedara

Malo je poznata činjenica da se većini devojaka celulit stvara upravo na ovom području. Unutrašnju stranu bedara često zaboravljamo u teretani i pri nanošenju anticelulit krema. Pozabavite se više ovim područjem i uskoro ćete biti oduševljeni izgledom vaših nogu.

4. Zanoktice

Mnoge žene pate od suhih zanoktica, ali rijetko kada poduzimaju nešto u vezi toga. Kremu za ruke počnite utrljavati i u zanoktice, a svakako nabavite i poseban preparat u obliku “olovke” kojim ćete omekšavati svoje zanoktice dok potpuno ne nestanu.

5. Područje oko očiju

Koliko god se pisalo o tome, mnoge žene i dalje koriste istu kremu za lice i područje oko očiju. Na ovom delu lica vaša je koža najtanja pa joj morate posvetiti posebnu negu.

OSTAVI KOMENTAR