Start Style Beauty Tips Pet boja za usne koje moraš da imaš

Pet boja za usne koje moraš da imaš

SHARE

Bez obzira na to voliš li da eksperimentišeš sa šminkom ili se držiš klasičnih nijansi, postoje neke boje koje su uvek u modi i koje će lepo izgledati na tvom licu bez obzira na boju tvoje puti i kose. Tvoj je izbor hoćeš li se odlučiti za ruž, sjaj ili olovke za usne, ali ovih pet boja bi svakako trebala da imaš.

1. Bež-roze

Savršena boja koju često možemo videti na Kim Kardashian, daće dašak glamura tvom licu bez puno truda, a izvrsno pristaje uz smokey eyes ili jarku senku. Ipak, pripazi da nijansa ruža ne podseća na korektor.

2. Boja mesa

Prljavo-ruoze nijansa najprodavanija je i najtraženija boja u parfimerijama, a postoji i dobar razlog zbog čega je to tako. Ova nenametljiva boja može se nositi u svim prilikama, a idealna je za opuštena druženja. Pristaje svima i ne iziskuje puno truda pri nanošenju.

3. Crvena

Svaka devojka trebala bi da ima barem jedan crveni ruž u nijansi koji joj dobro pristaje. Crveni ruž će i najjednostavniju kombinaciju učiniti svečanom, a važno je samo da dobro iscrtaš rub usana i na licu imaš dobru podlogu jer crveni ruž i crveni obrazi nikako ne idu zajedno.

4. Fuksija

Ova zabavna boja sjajna je za večernje izlaske, a baš poput crvenog ruža – oživeće svaku kombinaciju. Možeš je nositi uz belu senku i crni tuš, ali i jarke boje tuševa za oči poput tirkizne, žute i narandžaste.

5. Svetloroze

Lepa baby roze nijansa pomoći će ti da ostvariš romantični look, pa je idealna za dejtove i odlaske u bioskop. Sjajno pristaje uz sive i svetlosmeđe senke za oči.

OSTAVI KOMENTAR